POBEDA JEDINA OPCIJA: Novi Beograd dočekuje Dinamo Tbilisi

Vaterpolisti Novog Beograda nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona, a u devetom kolu A grupe u sredu od 19.45 na bazenu “11. april” dočekuju Dinamo iz Tbilisija.

Novobeograđani imaju uloga velikog favorita u ovom meču, ne smo zbog ubedljivog trijumfa u prvom duelu ove sezone u Gruziji 17:8, već i zbog činjenice da su od dolaska novog trenera Dejana Jovovića u seriji od četiri uzastopne pobede.

– Moramo da nastavimo u istom ritmu u kom smo odigrali poslednjih nekoliko mečeva, odnosno da budemo maksimalnim angažovani od prvog minuta – počinje priču šef stručnog štaba Novog Beograda Dejan Jovović i dodaje:

– Mislim da su svi igrači do sada shvatili da kao ekipa ne smemo sebi da dozvolimo opuštanje nijednog trenutka, a pogotovo ne na startu utakmice. Postepeno uvodimo tim u neke stvari koje će biti osnova naše igre u budućem periodu. Ovakve utakmice treba da nam maksimalno pomognu da postpeno uđemo u sistem igre koji želimo da primenjujemo u finišu sezone kada će se odlučivati o trofejima. Dinamo je ekipa koja ima iskusne internacionalce i odlično je vođena od strane našeg trenera Dejana Stanojevića. Imamo odličnog protivnika za parvo nadigravanje u bazenu – konstatovao je Jovović.

Strateg Novoboegrađana je istakao da je veoma zadovoljan igrama svog tima koji je od njegovog dolaska upisao četiri uazstopne pobede protiv Barselonete, Partizana, Vojvodine i Radničkog u Kragujevcu.

– Svi igrači su zaista posvećeni i pomno prate sve ono što se dogovaramo na treninzima i o čemu pričamo na sastancima. Trudim se da igračima predstavim da sve ovo što sada radimo je neka vrste priprema za najvažnije utakmice koje će tek doći. Sa saradnicima u stručnom štabu pokušavam da iz treninga u trening podižemo nivo svesti o našoj igri i budemo stvarno najbolji onda kada to bude najpotrebnije – izjavio je Jovović.

Prvotimac Novobeograđana Đorđe Vučinić najavljuje još jedan uzbudljiv duel:- Prvenstveno ćemo se potruditi da nastavimo ovaj pobednički niz. Mislim da smo u veoma dobrom ritmu da smo dostigli vrlo dobru formu. Iako smo u prvom meču ove sezone ubedljivo pobedili Dinamo u Gruziju, prema ekipi iz Tbilisija imamo veliko poštovanje. S obzirom da smo u veoma zgusnutom rasporedu utakmica, očekujem da će ovaj meč biti iscrpljujući i fizički i psihički. Međutim, gledamo sebe, fokusirani smo isključivo na našu igru, koju ćemo pokušati da podignemo na još viši nivo – zaključio je Vučinić.

kurir

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn