Ruski lanac marketa dolazi na Novi Beograd

Ruski diskonter Svetofor uskoro će otvoriti prvi market u Beogradu na adresi Surčinski Put 5, u blizini naselja Bežanijska kosa, navodi Retail Serbia.

Pored otvaranja prvog maloprodajnog objekta u Beogradu, Svetofor će nastaviti  širenje na srpskom tržištu otvaranjem još tri marketa, drugi u Čačku i prve objekte u Kikindi i Trsteniku.

Svetofor trenutno posluje sa više od 15 maloprodajnih objekata diskontog tipa u kojima se roba izlaže na palete ili komore.

U ponudi Svetofor prodavnica nalazi se oko 40 odsto uvoznih artikala iz Rusije. Prosečna površina Svetofor marketa u Srbiji iznosi oko 1.000 metara kvadratnih.

Svetofor je deo ruske Torgservis grupe koja u Srbiji posluje sa dve nezavisne kompanije Beltorg (Svetofor marketi) i Ros Produkt Servis Beograd (MERE marketi). 

Prvi MERE market otvoren je u Batajnici krajem 2020. godine, dok je lanac Svetofor operacije započeo nekoliko meseci kasnije. Brend MERE uskoro planira da uđe na tržišta Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

Na matičnom tržištu grupacija poseduje treći po veličini lanac.

novaekonomija

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn