(FOTO) OPREZ! PONOVO PRIMEĆEN MANIJAK NA NOVOM BEOGRADU

Na Novom Beogradu, u Bloku 45, primećen je manijak kako u sred dana prati žene i samozadovoljava se. Pozivamo na oprez i da, u slučaju da primetite slična dešavanja, obavezno obavestite policiju!

Prenosimo poruku zabrinute sugrađanke:

Poštovane komšije danas oko 14:30 manijak blizu pošte blizu kola komunalne policije je presretao žene (kao i moju unuku i mene) i onanisao i išao za nama.Prvo smo mislili da urinira ali je istog trenutka pošao ubrzanim korakom za nama i počeo da onaniše.Čuvajte svoju decu.

Izvor: blok 45 info facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn