Počinje gradnja vrtića na Novom Beogradu, izabrani izvođači radova

Grad Beograd je izabrao izvođače za projektovanje i izgradnju dva nova vrtića u Bloku 8a na Novom Beogradu i u naselju Altina u Zemunu, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. 

Prema njegovim rečima, posle sprovedenog tendera izabrani su najpovoljniji ponuđači sa kojima će biti zaključeni ugovori za projektovanje i izgradnju ova dva objekta, u vrednosti od 512 miliona dinara, u kojima će biti smešteno 426 dece. 

– Kombinovana dečija ustanova u Bloku 8A na Novom Beogradu imaće bruto površinu od 1.170 kvadratnih metara i u njoj će moći da bude smešteno 156 dece. Površina kompleksa na kome će se nalaziti vrtić je 3.901 kvadratni metar, neto vrednost projektovanja i izgradnje je 169 miliona dinara, a ukupan rok za završetak posla je 455 dana. Kombinovana dečija ustanova uz Ulicu Pavla Vuisića u Altini imaće bruto površinu od 1.990 kvadratnih metara i moći će da primi oko 270 dece. Lokacija na kojoj se gradi vrtić ima površinu od 66 ari, neto vrednost posla je 343 miliona dinara i ukupan rok za završetak radova je 500 kalendarskih dana – objasnio je Vesić.

Vesić je istakao da je Grad Beograd, na njegovu inicijativu, u poslednje tri godine završio izgradnju šest vrtića, i to u Novogradskoj ulici u Zemunu, u Ulici Miloja Zakića na Čukarici, u Belom Polju u Obrenovcu, u centru Surčina, u Ulici patrijarha Pavla u Rakovici i u Kursulinoj ulici na Vračaru. Trenutno se grade dva vrtića na Bežanijskoj kosi i u naselju Stepojevac. Ugovoreno je projektovanje i izgradnja, a pošto se projektovanje završava, radovi na izgradnji vrtića počinju u narednim mesecima u naseljima Sunčani breg, Braće Jerković, u Sremčici, Mirijevu, Borči, Mladenovcu, Lazarevcu, kao i u Bloku 62 u Novom Beogradu. 

– Nikada u istoriji Beograda, otkada postoji organizovana briga o deci predškolskog uzrasta, nije u tri godine izgrađeno 25 vrtića – poručio je Vesić.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn