SPEKTAKL! Milanović na klupi VK Novi Beograd debituje protiv Savića!

Novopečeni trener Novog Beograda u „sudaru“ sa selektorom Srbije, na klupi Crvene zvezde.

Današnji meč prvog kola trećeg ovosezonskog turnira regionalne Premijer lige u vaterpolu doneće atraktivan duel dva vrhunska stručnjaka, jer će srpske timove Novi Beograd i Crvenu zvezdu voditi osvajači (po) jedne titule klupskog šampiona Evrope, Igor Milanović i Dejan Savić.

“Zvezda je neugodna ekipa, a poslednji put smo poraženi u duelu sa crveno-belima. Red je da pokažemo celom vaterpolo svetu da smo mi bolji tim. Mislim da će i u subotu protiv splitskog Jadrana biti izuzetno uzbudljiva utakmica, koji se i pojačao u međuvremenu i doveo veoma dobrog golmana. To je ekipa koja ima vrhunske pojedince, mlade i iskusne igrače. Mornar je za nijansu slabija ekipa, ali i to će biti još jedan ispit za nas da vidimo kako se ponašamo kao ekipa”, poručio je Milanović pre današnjeg puta u susednu državu.

Nekada slavni reprezentativac Srbije kratko je sa ekipom, čija je tržišna vrednost u vrhu kontinentalnog vaterpola ove sezone.

„Posle devet treninga u izvanrednim uslovima ovde na bazenu „11. april“ i ekipom koja zaista ima veliki kvalitet, mogu da kažem da sam uživao. Debitujem na klupi Novog Beograda u Zagrebu i zbog toga sam veoma uzbuđen. Naš rad prethodnih dana bazirao se na grupnoj taktici, a dosta vremena smo posvetili odbrani i uigravanju. Mislim da ova ekipa zaista ima kvalitet koji je samo potreban da se na pravi način ispolji u pravim trenucima. Daću sve od sebe da iz utakmice u utakmice igramo sve bolje i beležimo pobede. Ova ekipa nema šta drugo da traži nego da u svakom meču ide da pobedi. Siguran sam da će biti uspona i padova, ali spremni smo”, realan je Milanović uoči sučeljavanja sa crveno-belima (20.40) koji trenira aktuelni selektor Sebije.

Novi Beograd je drugi na tabeli, sa dva boda zaostatka u odnosu na vodeći Jug, a prvoplasirini tim na kraju takmičenja, koje je organizovan po ligaškom sistemu, biće domaćin Fajnal-fora na kome će se odlučivati o novom regionalnom šampionu. Posle meča sa Zvezdom, ekipa će u istom terminu snage odmeriti sa Jadranom iz Splita, a u poslednjem kolu u nedelju rival će im biti splitski Mornar.

danas

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn