Za deset dana otvaranje Vatrogasne stanice Novi Beograd

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je danas da će vatrogasna stanica Novi Beograd biti otvorena za deset dana i da radovi na ovom objektu odlično napreduju.

Vulin je, gostujući u Jutarnjem programu Televizije Pink, rekao da se od početka izgradnje Novog Beograda govori o vatrogasnoj stanici, ali da to nikada nije realizovano, iako je to možda i najveće naselje na Balkanu, sa zbijenim zgradama i velikim brojem stanovnika.

Do sada su vatrogasci u Novi Beograd morali da dolaze iz Zemuna, ili da prelaze Gazelu i Brankov most, što je objektivno iziskivalo vreme, objasnio je on, dodajući da će izgradnjom vatrogasne stanice ova opština u potpunosti biti zaštićena jer će vatrogasna služba biti brža i efikasnija.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo će nastaviti sa renoviranjem i izgradnjom novih vatrogasnih i policijskih stanica širom Srbije, a cilj je da se što više prostorija Sektora za vanredne situacije i policije renovira i prilagodi nameni, preneo je sajt Vlade.

eKapija

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn