TRAMVAJSKE ŠINE U OVOM DELU NOVOG BEOGRADA, SELI SE I BUVLJAK

U DELU Bežanijske kose, tačnije Bloku 51, planirana je izgradnja novog poslovno-stambenog objekta na površini od oko 35 hektara. Plan detaljne regulacije, koji je predstavljen u Gradskoj upravi, odnosi se na prostor između ulica Partizanske avijacije, Marka Čelebonovića, Rajkove, Surčinski put i Smolućke. Kako je navedeno u dokumentaciji, Ulica Marka Čelebonovića dobiće rang magistrale, a ovde je i planirano uvođenje tramvajske pruge, odnosno širenje postojeće šinske mreže koja saobraća Novim Beogradom.

Takođe, prema ranijim najavama u ovaj deo grada planirano je i preseljenje popularnog „Buvljaka“, koji će se prostirati na površini od oko sedam hektara i biće spojen u jedan kompleks sa nekadašnjom Kvantaškom pijacom, danas Veletržnicom, ukupne površine blizu deset hektara.

Osim toga, u delu Bloka 51 biće izgrađen novi stambeni prostor za 1.800 stanovnika, i sa poslovnim sadržajem za više od 3.000 zaposlenih.

– Za stanovanje se planira 49.468 metara kvadratnih, za komercijalne sadržaje 288.212 kvadrata a za sportske objekte i komplekse 17.402 kvadrata – navodi se u tehničkoj dokumentaciji.

U plan je „ucrtan“ vrtić za 150 mališana, ali ne i škola.

Oni koji žele da pogledaju ovaj plan to mogu da urade najkasnije do 9. maja svakog radnog dana od 9 do 18 časova, u zgradi Gradske uprave grada. Javna sednica Komisije za planove Skupštine grada ovim povodom održaće se u zgradi Gradske uprave 26. maja.

Novosti

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn