VAŽNO: Novobeograđani, potrebna je pomoć našoj maloj Aleksandri!

Aleksandra iz Zemuna je devojčica koja ima dve i po godine. Iza nje je 5 operacija ugradnje vp sante i revizije. Aleksandri je pre par meseci pored njene dijagnoze hidrocefalus  ustanovljena i cerebralna paraliza. Aleksandra ne može da stoji samostalno…

Aleksandra pored svakodnevnih obaveza fizikalnih tretmana, ona je jedna vesela i pametna devojčica. Aleksandri je potrebna operacija SDR (SELEKTIVNA DORZALNA RIZOTOMIJA) koja bi joj uklonila spazam miśića.

Dr.Park poznati dečiji hirurg sa klinike u Sent Luisu u Americi dao nam je nadu da je Aleksandra odlican kandidat i da ce moći samostalno da stoji i hoda.

Potrebna nam je pomoć da što pre skupimo novac za operaciju koja košta 50.000 eura plus za dodatne troškove prevoza, ortopedska pomagala i fizikalni tretmani.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn