(VIDEO) NOVI SNIMAK LIKVIDACIJE NA NOVOM BEOGRADU Ubica jedva izvukao živu glavu

U četvrtak je u kafiću “Ritual” na Novom Beogradu ubijen Luka Žižić (37), a na društvenim mrežama se pojavio novi snimaka sa sigurnosnih kamera u samom kafiću koji su zabeležile šta se desilo posle surove likvidacije.

Na snimcima se vidi najpre kako je ubica ušao u kafić i kako smo ranije pisali pitao gde je toalet, odakle je po izlasku zapucao u Žižića.

Lukini prijatelji su tada uspeli da ga obore na zemlju i otmu mu pištolj kojim su ga ,kao se vidi na snimku, više puta udarili u glavu, međutim on je u jednom momentu uspeo da im se otme i pobegne.

Podsetimo, ubica se dovezao do ugostiteljskog objekta u kom se Žižić nalazio sa bratom i prijateljima. Bio je obučen u radno odelo, na sebi je imao kačket, masku, rukavice i florescentni prsluk. Rekao je “Dobro veče” i zamolio da ode do toaleta. Nakon nekoliko minuta izašao je iz njega, prišao Luki i počeo da mu puca u glavu i grudi.

Policija je na mestu ubistva našla pištolj i šanžer, jednu rukavicu i masku osumnjičenog za zločin. Sve je dato na veštačenje kako bi se sa svih predmeta skinut DNK-a. Na mestu zločina nađena je i krv mladića osumnjičenog za zločin – rekao je naš izvor blizak istrazi.

Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn