(FOTO) Nove medalje za PK Novi Beograd

Sestre Šimšić, plivačice PK Novi Beograd ni u vreme bazenskog, klubskog odmora ne miruju. Nastavljaju sa svojim učešćima i uspesima u plivanju na otvorenim vodama.
U subotu 30. jula 2022. godine na 17.Ada-Mol maratonu plivajući stazu dugačku 4km u reci Tisi, Danica Šimšić je osvojila zlatnu medalju u kategoriji devojaka 19-20god a Divna Šimšić zlatnu medalju u kategoriji devojaka 17-18 godina i drugo mesto u apsolutnoj kategoriji.

Samo dan kasnije, 31.jula 2022.god u Bačkom Gradištu na 3. maratonu ,,Park prirode stara Tisa“ plivajući stazu od 3km sestre su ponovile indentičan rezulat, od predhodnog dana, vrativši se ponovo sa zlatnim medaljama u svojim kategorijama i drugom mestu u apsolutnom plasmanu.

Sezona plivanja na otvorenim vodama je u punom jeku. Naša vodena bogatstva, jezera i reka pružaju veliko zadovoljstvo i dar ljubiteljima plivanja na otvorenim vodama. U letnjim vikendima pred nama, očekujemo još uspeha i medalja za naše novobeogradske klubove.

Zlatne medalje Novom Brogradu iz Bačkog Gradišta

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn