PREPREČIO PUT PA NAPAO SLUŽBENIKE BIA NA NOVOM BEOGRADU

M. M. (39) kom je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče određeno zadržavanje zbog sumnje da je izvšrio krivično delo ugrožavanje sigurnosti pripadnicima BIA i uništenje i oštećenje njihovog službenog automobila, priznao je danas na saslušanju izvršenje krivičnog dela.

– On se sumnjiči da je u Ulici Nikole Dobrovića, svojim vozilom blokirao kretanje vozila pripadnika Bezbednosno-informativne agencije, tako što je zaustavio svoje vozilo ispred vozila Bezbednosno-informativne agencije, otvorio gepek, uzeo metalnu šipku kojom je zamahnuo u pravcu ostećenog, zatim polomio levi retrovizor na vozilu Bezbednosno-informativne agencije, na koji način je ugrozio sigurnost ostećenog i pričinio štetu na vozilu – saopšteno je iz Trećeg tužilaštva.

Nakon saslušanja sa osumnjičenim tužilastvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena jedinstvena kazna zatvora od pet meseci i istovremeno određeno da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja od dve godine, ne učini neko novo krivično delo.

Kurir.rs/ J. S.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn