Novobeograđani, potrebno je da skupimo 50.000 evra za našu malu Zemunku Aleksandru!

Aleksandra Uzelac je devojčica iz Zemuna koja ima dve i po godine. Koja iza sebe ima vec 5 operacija. Aleksandra ima hidrocefalus ugradjen vp sant i cerebralnu paralizu. Pored svakodnevnih fizikalnih tretmana Aleksandra i dalje nemoze da stoji i hoda samostalno. Nedavno su se roditelji obratili jednom poznatom dečijem hirurgu iz SAD.

Dr.Park je pregledao Aleksandrinu dokumentaciju i rekao im da je ona dobar kandidat i da je izvesno da će posle intervencije moći da stoji i hoda. Njoj je zapravo potrebna operacija SDR (selektivna dorzalna rizotomija). Operacija bi se uradila u Sent Luisu i za operaciju je potrebno 50.000eura (tu spada samo operacija i 3 nedelje rehabilitacije u bolnici) tu su dodatni troskovi karte vize .

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn