OBAVEŠTENJE: Od sutra izmena linija javnog prevoza u Bulevaru Nikole Tesle

Linije javnog prevoza u Bulevaru Nikole Tesle od 3. do 13. oktobra biće izmenjene zbog redovnih radova na održavanju, koji će se izvoditi u dve faze.

U oviru prve faze radova od 3. do 8. oktobra biće zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Zemunu, na delu od Ulice Ušće do prvog prilaza Palati „Srbija“, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj. Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se kretati dvosmerno kolovoznom trakom koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj prema gradu.

Vozila sa 60L će se u smeru ka toplani kretati redovnom trasom, a u smeru ka Zelenom vencu trasom linije 60, odnosno iz Ulice Sajmište će saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Tokom druge faze radova od 9. do 13. oktobra biće zatvorena desna kolovazna traka u smeru ka Zemunu, na delu od prvog prilaza Palati „Srbija“ do Ulice Trešnjinog cveta.

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707, za to vreme, kretaće se dvosmerno kolovoznom trakom koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj prema gradu.

Stajalište „Palata Srbija“, u smeru ka Zemunu, privremeno se izmešta na poziciju oko 70 metara ispred redovne pozicije.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn