POČINJE REGIONALNA LIGA: Novi Beograd domaćin Šapcu i Mladosti

Vaterpolo klub Novi Beograd biće jedan od domaćina turnira Jadranske lige na startu nove sezone u regionalnom takmičenju. Osim Novobeograđana koji brane trofej, na turniru koji se odigrava na bazenu Sportskog centra “11. april” učestvovaće još Šabac i zagrebačka Mladost.

U prvom kolu koje je na programu u petak od 20.45, sastaju se Mladost i Šabac. Dan kasnije od 19 sati i 45 minuta snage će odmeriti Novi Beograd i Mladost, dok je u nedelju od 9.45 zakazan duel Novi Beograd – Šabac:

Svesni smo važnosti ovih utakmica na startu sezone, ali i pored toga na treninzima radimo punom parom”, rekao je u uvodnom izlaganju na konferenciji za medije trener Novog Beograda Živko Gocić i potom dodao:

Prošlog vikenda imali smo turnir Vlaho Bato Orlić, sa kojim smo veoma zadovoljni kako je protekao i organizaciono, ali i onim što smo prikazali u bazenu. Od ekipe smo dobili ono što smo očekivali, iako je umor bio prisutan. Ni na startu Jadranske lige nećemo biti u punoj takmičarskoj formi, ali uveren sam da ćemo ova dva protivnika jako ozbiljno shvatiti. Potrudićemo se da ove mečeve iskoristimo i u svrhu pripreme svega onog što nam predstosji kasnije tokom sezone”.

Gocić je istakao i da ne očekuje da će njegov tim na startu takmičarske godine pružiti blistavu i lepršavu igru s obzirom da su igrači pod velikim fizičkim i mentalnim naporima.

Uvodimo neke nove stvari u sistem igre u odnosu na ono što se radilo prošle godine. Za sve to je potrebno vreme, ali ja sam siguran da ekipa ima potencijal da i u stanju povišenog umora odigra utakmice na dovljno kvalitetnom nivou kako bi se zabeležile dve pobede protiv protivnika koje, još jednom naglašavam, ne smemo da potcenimo ni u jednom trenutku”.

Strateg Novobeograđana je rekao i da je Nikola Jakšić počeo da trenira sa ekipom, ali da još uvek nije 100 odsto spreman.

“On radi po izmenjenom programu, jer i dalje oseća bol u laktu i ramenu. Ipak, najvažnije je da je povreda sanirana i njegov povratak u tim očekujemo uskoro”, konstatovao je Gocić.

Kapiten Novog Beograda Dušan Mandić optimista je pred start nove sezone:

Ekipa se još nalazi u pripremnom periodu. Pozitivna je stvar što smo i na Memorijalu Vlaho Bato Orlić odigrali dobro i mislim da postepeno, iz utakmice u utakmicu, podižemo formu. Očekuju nas dva meča u dva dana. Favoriti smo u oba duela, a ja mislim da smo i favoriti u kompletnoj reginalnoj ligi ove godine. Branićemo titulu i to nam cilj”, zaključio je Mandić.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn