(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK PREBIJANJA SINA ZORANA LILIĆA Dovode ga do zgrade pa počinje pesničenje! Jedan napadač uhapšen

Darko Lilić (39), sin bivšeg predsednika SRJ i funkcionera SPS Zorana Lilića, pretučen je u noći između četvrtka i petka ispred kule Vest na Novom Beogradu.

Kako je sam rekao, njega su nepoznati muškarci izvukli iz taksija i napali.

Međutim, sada se pojavio video na kom se navodno vidi kako napadači udaraju Lilića. Na snimku se vidi da jedan od napadača dovodi Lilića do ulaska u zgradu, a onda im drugi prilazi i počinje da ga udara pesnicama. Lilić je od dobijenih udaraca pao na beton i leži nepomično, kada napadači odlaze.

Iako Darko Lilić nije hteo da sarađuje sa policijom, za samo nekoliko sati, u zajedničkoj akciji beogradske policije i Trećeg osnovnog tužilaštva uhapšen je Dejan V. i identifikovan je saizvršilac Aleksandar R. za kojim je raspisana potraga.

Inače, podsetimo, Lilić je sam došao u Urgentni centar s teškim povredama.

– Sin bivšeg predsednika države došao je u Urgentni centar s polomljenim nosem i ispričao da su ga kod kule Vest, dok se nalazio u taksiju koji je uhvatio na Senjaku, iz vozila izvukli nepoznati muškarci i počeli da ga udaraju i šutiraju – rekao je naš izvor.

Prema rečima Lilića, a kako tvrdi naš izvor, posle batinanja dva napadača su ga ubacila u džip, odvezla u pravcu Mosta na Adi i tu ostavila.

Istovremeno, policiji se javilo obezbeđenje kule Vest, koje je prijavilo da se ispred njihovog objekta dogodila tuča.

Darko Lilić javnosti je poznat po incidentima. Njegovo ime se 2003. godine pominjalo u vezi s pucnjavom ispred kafića „Majdan“, ali je pred sudom oslobođen za učešće u tom incidentu. Bio je osuđen za napad na policajca, ali mu je ta kazna zastarela. Lilićevo ime dovodilo se u vezu i sa iznudama, a poslednji put se na stupcima crne hronike našao kad je pre desetak godina uhvaćen kako vozi pijan.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn