(VIDEO) TEŽAK SUDAR NA NOVOM BEOGRADU: Jedan auto završio na krovu

Teška saobraćajna nesreća dogodila se malopre na Ledinama, a jedan od učesnika je završio na krovu. U sudaru su učestvovala dva automobila, od kojih je jedan Pink taxi.

Nije poznato kako je došlo do nesreće, na oba vozila je pričinjena veća materijalna šteta a jedno vozilo je završilo na krovu. Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći pa je vrlo verovatno da u ovom udesu ima i povređenih. Ovaj deo puta je blokiran pa se jako brzo stborila velika kolona na ovom delu puta.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn