PANORAMA NOVOG BEOGRADA BOGATIJA JE ZA JOŠ JEDNU POSLOVNU ZVEZDU

U četvrtak je svečano otvorena najnovija zgrada kompanije GTC – GTC X, koja donosi inovacije na srpskom graditeljskom nebu.

Od četvrtka, panorama Novog Beograda bogatija je za još jednu poslovnu zvezdu – GTC X!

GTC Grupa, jedan od vodećih investitora u oblasti komercijalnih nekretnina u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi, koja je u Srbiji prisutna skoro 20 godina i gde je izgradila do sada 140.000 m2 poslovnih zgrada premium klase i 35.000 m2 komercijalnog prostora, otvorila je svoj najnoviji poslovni objekat – GTC X koji će zauvek unaprediti standarde poslovne gradnje.

GTC X na tržište donosi 17.000 m2 prvoklasnog poslovnog prostora u bloku 41 na Novom Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića. Kao i svi dosadašnji projekti GTC Grupe, GTC X je projektovan i izgrađen u skladu sa zelenim standardima LEED Gold sertifikata, koji garantuje maksimalnu energetsku efikasnost i najsavremeniju tehnologiju.

Otvaranju zgrade i početku novog istorijskog poglavlja u Srbiji, prisustvovao je menadžment kompanije GTC: gops. Zoltan Fekete, predsednik Upravnog odbora GTC-a, Janoš Gardai, glavni operativni direktor i Ziv Gigi, izvršni direktor za Jugoistočnu Evropu.

Predsednik Upravnog odbora GTC-a, Zoltan Fekete je podelio svoje iskreno zadovoljstvo povodom otvaranja impresivne GTC X zgrade:

-GTC X nije samo izuzetna zgrada već je i velika prekretnica u istoriji naše kompanije, i – glasna i jasna demonstracija naše posvećenosti srpskom tržištu.

On je istakao da GTC X nije samo posebno obeležje koje definiše čitav jedan kvart u velikoj srpskoj prestonici, već i istinski prikaz misije GTC-a da stvori izuzetnu vrednost za svoje klijente na principima održivog razvoja.

-Mi isporučujemo moderne zgrade, naglašavajući kriterijume održivosti definisane najvišim industrijskim standardima. Pridajemo veliku pažnju uticaju naše izgradnje na životnu sredinu i unapređujemo naše zgrade rešenjima za uštedu energije i vode.

Sve ovo radimo da bismo stvorili zgrade koje podstiču interakciju i saradnju što naše zakupce čini još uspešnijim i produktivnijim – zaključio je Fekete.

GTC Grupa se nalazi u vrhu sektora komercijalnih nekretnina u centralnoj i jugoistočnoj Evropi od 1994. godine. GTC je razvio 76 projekata, poslovnih zgrada premium klase i maloprodajnih objekata ukupne površine preko 1.400.000 m2.

Otvaranju GTC X prisustvovao je i sekretar Udruženja za trgovinu Privredne Komore Srbije, Žarko Malinović koji se obratio prisutnima, kao i predstavnici brojnih državnih institucija i ministarstava.

GTC je u prethodnih 20 godina realizovala brojne projekte u Srbiji, a njeni objekti su postali simbol beogradske silicijumske doline.

Unutar GTC X mesto su već našle najuspešnije srpske i internacionalne kompanije, koje su u GTC-u prepoznale pouzdanog partnera za rast i razvoj svog biznisa i novih ideja, kao što su: jedne od najuspešnijih srpskih IT kompanija HTEC Group i Tenderly, internacionalna konsultantska kuća Mazars, svetski digital ekspert Webhelp, kao i restoran Take a Break.

Povodom otvaranja novog poslovnog kompleksa GTC X, kompanija GTC je prošle nedelje donirala gradu Beogradu 100 sadnica mladog drveća koje su posađene na levoj obali Save.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn