VATERPOLISTI NOVOG BEOGRADA SUTRA PUTUJU U ZAGREB: Počinje drugi ovosezonski turnir Premijer regionalne lige

aterpolisti Novog Beograda u četvrtak putuju u Zagreb gde ih od 25. do 27. novembra očekuje učešće na drugom ovosezonskom turniru Premijer regionalne lige. Rivali Novobeograđanima biće ekipe Solarisa, splitskog Jadrana i Mornara.

Aktuelni srpski i regionalni šampion u prva dva kola upisao je pobede protiv Šapca i zagrebačke Mladost, a trener Živko Gocić pred put u Hrvatsku ne krije da su ambicije najveće moguće.

„Bez želje da bilo koga potcenimo moramo biti realni i reći da smo u utakmicama sa Solarisom i Mornarom veliki favoriti. Te utakmice bi trebalo da rešimo u svoju korist na rutinski način“, rekao je Gocić na konferencije za medije u uvodnom izlaganju.

Gocić je uveren da je njegov tim kvalitetniji od Splićana, ali da će to morati da dokaže i u bazenu:

„Respektujemo sva tri protivnika, a posebno Jadran iz Splita koji u svojim redovima ima dobar deo hrvatske reprezentacije koja je na minulom Evropskom prvenstvu osvojila zlato. Spremamo se ponajviše za tu utakmicu, koja je na programu u subotu uveče i potrudićemo se da pružimo trenutni maksimum. Ukoliko bude tako, mislim da imamo pravo da se nadamo povoljnom rezultatu. Ponavljam, biće jako teško i zato je neophodno da budemo maksimalno motivisani i agresivni od početka do kraja. Jadran je jedan od favorita za osvajanje regionalne lige i iz tog razloga će taj duel biti jako važan“, konstatovao je Gocić. Prvi meč na turniru u Zagrebu Novobeograđani igraju protv Solarisa u petak sa početkom u 20 časova. Prvotimac Novog Beograda Strahinja Rašović ne krije da je optimist:

„Nemamo taj luksuz da dozvolimo sebi da bilo kog rivala potcenimo ili shvatimo olako. Ove sezone već smo osetili jedan poraz i mislim da nam je taj jedan neuspeh i više nego dovoljan da maksimalno idemo u svaku utakmicu. Moramo da odigramo svaki meč najbolje što možemo, kako bismo bili sve bolji i podizali formu i kvalitet naše igre. Kao i prošle godine, to ne krijemo ni sada, ne bežimo od uloge favorita. Naše ambicije su šampionske i želimo da budemo najbolji. Verujem u moju ekipu, u naš rad i nadam se da ćemo u Zagrebu ostvariti sve tri pobede“, zaključio je Rašović.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn