TRI PORODICE NA NOVOM BEOGRADU OSTALE I BEZ TROŠNOG KROVA

MIRIS gareži i paljevine oseća se i dan nakon što su izgorele barake u Ulici Agostina Neta koja razdvaja blokove 58 i 70A u Novom Beogradu.

Tri porodice su ostale bez krova nad glavom, uništena je i radionica, a još nekoliko baraka je oštećeno. Pričinjena je velika materijalna šteta, ali, srećom, niko nije povređen. Reporteri „Novosti“ juče su u naselju u kom je bila vatrena stihija zatekli džađave gomile šuta i ostalog građevinskog otpada, kao i nekoliko zabrinutih stanara.

Kako nam je ispričao meštanin Suljo (na slici), čiji su dom i radionica izgoreli, plamen je buknuo iz starog šporeta i veoma brzo zahvatio veliki deo prostora.

– Samo što sam izašao da iznesem smeće, stao sam tu kod kapije sa drugarom da popričam, pojavio se gust crni dim i vatra. Svi smo brzo istrčali napolje i zvali vatrogasce koji su kroz nekoliko trenutaka već bili kod nas – objašnjava nam Suljo.

Porodice čiji su domovi izgoreli privremeno su kod komšija i rođaka u neoštećenim barakama, dok, kako kažu, ne vide šta će.

Obratili su se za pomoć Gradskoj opštini Novi Beograd, kao i Gradu. Nadaju se da će čelnici reagovati i materijalno im pomoći da ponovo sebi obezbede krov nad glavom, a prvenstveno da im ekipe javnih komunalnih preduzeća pomognu da uklone šut.

U intervenciji gašenja vatrene stihije učestvovalo je četiri vatrogasna vozila sa 17 vatrogasaca, po dve ekipe stigle su iz Novog Beograda i Zemuna.

Na ovom mestu svoj dom pronašlo je 17 romskih porodica, dok su izgorelu radionicu koristili mnogi. Kako kažu, u njoj su pravili svašta, a najviše su se bavili kovačkim zanatom.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn