UKINUTA PRESUDA ZA UBISTVO POZNATOG KRIMINALCA SA NOVOG BEOGRADA: Simiću se ponovo sudi, Bilinac ubijen i zakopan!

Apelacija je navela da da Viši sud u Beogradu nije utvrdio sve relevantne činjenice za pravilno presuđenje.

Goran Mijatović Mita i uviđaj posle eksplozije – Copyright MN press Youtube/Prinscreen/Rudar 7

Apelacioni sud u Beogradu usvojio je žalbu branilaca i ukinuo je prvostepenu presudu Slaviši Bilincu i Velemiru Simiću, koji su osuđeni na 35 i 30 godina zatvora za teško ubistvo Gorana Mijatovića, zvanog Mita Bežanija i Slavka Novkovića 2006. godine. Ovom odlukom naloženo je da im se ponovo sudi.

Naloženo je da se u ponovljenom suđenju sasluša svedok M.P, pošto je on osoba koja je prema sopstvenim navodima učestvovala u otuđenju vozila u BiH, koje je poslužilo kao sredstvo izvršenja krivičnog dela.

Proveriće se i navodi odbrane okrivljenog Simića da je tada u Sokocu imao automehaničarsku radnju i u njoj popravljao vozila.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn