VELIKA ŽURKA ZA NOVU GODINU NA TRGU U ZEMUNU!

Gradska opština Zemun i Udruženje građana “U zemunskom maniru” pozivaju sve Zemunce, a i one koji se tako osećaju da dođu u subotu 31. decembra na veliki „Zemunski Matine“. Tog dana Veliki trg u Zemunu biće mesto najboljeg provoda i energije, i svi koji dođu će imati prilike da zaigraju u ritmu najboljih domaćih di džejeva, dožive nezaboravne trenutke koji su vredni pamćenja, i tako na pravi način isprate staru i pripreme se za doček Nove godine.

Zemunski Matine održaće se na prostoru Velikog trga u Zemunu, gde će, pored bine na kojoj će muziku puštati neki od najboljih domaćih di džejeva, biti i preko 20 štandova sa hranom i pićem koji će se pobrinuti da svojom raznolikom ponudom zadovolje ukuse i onih najizbirljivijih.

Uzbudljiva žurka počinje u 14:30 časova i očekuje vas specijalan set odličnih DJ-eva koji će vas svojim melodijama odvesti daleko i svakako vam prirediti vrhunski novogodišnji matine.

14:30 – 16:00 Dj Prema

16:00 – 18:00 Dj Che woo

18:00 – 20:00 Dj Vuk Vukosavljevic

20:00 – 21:00 Dj Una Andrea

Ulaz na „Zemunski Matine“ je besplatan, vaše je samo da dođete i ponesete dobro raspoloženje a mi ćemo se potruditi da vam ulepšamo poslednji dan u godini.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn