Po treći put oglašena prodaja Geneks kule

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je po treći put prodaju Geneks kule a početna cena na novom javnom nadmetanju iznosiće 834.682.073 dinara. Prvo su je nudili za dve milijarde dinara, a drugi put za 1,46 milijardi dinara.

Na prodaju je ponuđeno 28 poslovnih prostora ukupne površine 14.943 m2, kao i prostori smešteni između 27. i 37. sprata čija ukupna površina iznosi 1.450,39 m2. Prodajnu celinu čini i garaža ukupne površine 9.023 m2, kao i 10 garažnih prostora površine 6.445 m2.
Javno nadmetanje biće održano 6. februara u 12 sati na adresi Terazije broj 23.

Zgrada u Ulici Narodnih heroja 43 u vlasništvu je kompanije za međunarodnu i unutrašnju trgovinu, hotelijerstvo, ugostiteljstvo i vazdušni saobraćaj Generalexport, koja je u stečaju. Prvo javno nadmetanje održano 23. maja proglašeno je neuspešnim, jer nije bilo zainteresovanih kupaca, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Početna cena na prvom nadmetanju iznosila je nešto preko 2 milijarde dinara. Geneks kula ili poslovna polovina „Zapadne kapije Beograda“ po drugi put oglašena je na prodaju 25. jula, a na tom nadmetanju cena je iznosila1,46 milijardi dinara. Privredni sud u Beogradu je još marta 2017. proglasio bankrot u Generaleksportu, a u stečaju je od 2015. U stečaju je godinama i njena kćerka firma ICG.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn