Otvoreno „Božićno seoce na Novom Beogradu“ – besplatno klizalište za sve do kraja januara

Manifestacija „Beogradska zima“ nastavlja se i tokom bozićnih praznika tako da će za sve stanovnike i posetioce glavnog grada Srbije od danas do 31. januara biti organizovano „Božićno seoce na Ušću“, saopšteno je iz gradske uprave.

Photo by Irena Carpaccio on Unsplash

U saopštenju se navodi da će u okviru manifestacije u skejt-parku Ušće biti instalirano klizalište, čije će korišćenje biti besplatno, a posetioci manifestacije će na zidovima kućica, u kojima će se prodavati novogodišnje i božićne poslastice, moći da pogledaju izložbu „Proslava Božića i Nove godine u starom Beogradu“.

Klizalište će svečano biti otvoreno danas u 10 časova.

Gradska manifestacija „Beogradska zima 2022/23“, pod pokriviteljstvom Grada Beograda, ove godine održava se po sedmi put.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn