KAPITEN TRAKTORISTA REKAO ZBOGOM FUDBALU: Krunu karijere dosegao je igranjem na beogradskoj Marakani

Došlo je vreme da se na jednu bogatu fudbalsku karijeru stavi tačka.

Pred fudbalerima novobeogradskog IMT-a je istorijska polusezona. Popularni „Traktoristi“ u nastavak šampionata ulaze kao lideri Prve lige Srbije i svi u klubu se nadaju da će ekipa već od naredne jeseni krenuti u istorijsku borbu za superligaške bodove.

Međutim, ono što je u ovom momentu potpuno jasno, IMT u odlučujuće bitke kreće bez svog kapitena Nemanje Markovića koji je odlučio da „okači kopačke o klin“.

 

Tridesetpetogodišnji fudbaler tokom svoje bogate igračke karijere nastupao je za zemunski Teleoptik, Palilulac, Donji Srem iz Pećinaca, RFK Novi Sad, Dolinu iz Padine, šabačku Mačvu i Sopot, a prethodnih šest meseci proveo je na poziciji igrača/trenera u ekipi novobeogradskog Ušća, ekipi koja predstavlja razvojni tim „Traktorista“.

 

U dresu IMT-a nastupao je u dva navrata. Prvi put je dres kluba sa „Old Traktor Arene“ obukao februara 2009. godine stigavši iz beograskog Palilulca i u klubu se zadržao godinu dana. Leta 2017. godine ponovo se vraća na stadion kraj novobeogradske Hale sportova i u klubu ostaje do okončanja igračke karijere, a poslednjih godina nosio je i kapitensku traku.

Ostaće upamćeno da je kao igrač učestvovao u istorijskom plasmanu IMT-a u drugi rang srpskog fudbalskog takmičenja, a svi se nadaju da će sa neke druge klupske pozicije proslaviti i plasman u elitu. Istovremeno, bio je deo ekipe koja je odigrala svoj, do sada najveći meč u istoriji kluba kada su u okviru nacionalnog kup takmičenja gostovali Crvenoj zvezdi.

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri u nastavku šampionata, fudbaleri IMT-a gostovaće u Užicu ekipi GFK Slobode. Meč na stadionu „Radomir Antić“ na programu je 25. februara.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn