(FOTO) FIMSKA JURNJAVA PO GRADU ZAVRŠILA NA NOVOM BEOGRADU: Lopovi se zakucali autom u ogradu

Beogradski policajci su sinoć na Novom Beogradu u ulici Dušana Vukasovića posle potere u filmske jurnjave po celom gradu uhapsili 2 lica zbog krađe automobila.

Naime, u toku noći policijska patrola je uočila dva lica na Vidikovcu u ukradenom automobili. Krenuli su za njima, međutim lopovi nisu imali nameru da se zaustave već su dali gas i krenulaje filmska jurnjava za njima u kojoj je učestvovalo više vozila saobraćajne policije kao i interventne brigade.  Potera je išla kroz ceo grad da bi na kraju završila tako što su lopovi uleteli u jednosmernu ulicu na Novom Beogradu, i u jednom trenutku izgubili kontorlu nad vozilom i zakucali se čoveku u zid od radionice. Koliko je jak udarac bio, pokazuje i činjenica da su uspeli da sruše ceo zid. Zbog postojanja osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i biće, uz krivičnu prijavu, privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn