ŠTA SE DESILO U ULICI MARKA POLA NA NOVOM BEOGRADU I KAKO SU UMRLE DVE SESTRE? Komšinica zapazila sumnjivog momka da ulazi u stan…

Tela dve žene, sestara Jelisavete Đ. (76) i Gordane Đ. (78), pronađena su danas u stanu Ulici Marka Pola, u beogradskom naselju Bežanijska kosa

Iako su sestre živele same, njihova komšinica kaže da je poslednji put videla kod njih nekog momka od 30 godina, oko Božića.

– Momak je ulazio u stan, Jelisaveta mu je otvorila vrata – kaže ona za „Novosti“.

Podsećamo, telo jedne sestre pronađeno je sa jastukom preko glave, dok su u stanu primetni i tragovi krvi.

Ranije je njihova komšinica Jelica Gligorijević, koja je alarmirala nadležne nakon što joj se Jelisaveta nije javljala, kaže da je najverovatnije u pitanju dvostruko ubistvo.

– Jedno dva tri dana se nismo čule, a posle se nije javljala kada sam je zvala. Onda sam shvatila da su svi telefoni gluvi – kaže ona.

– Nedelju dana smo pričali samo o tome. Da li je otputovala, da li da zovemo. Onda je policija rekla da nemaju pravo da razvaljuju, osim uz prisustvo dva svedoka. A niko nije hteo, ja sam rekla „Pa dobro platićemo novu bravu“ – kaže Jelica Gligorijević.

Komšinica ističe da je imala crne slutnje, i da je policija bila zgrožena scenom koju je zatekla u stanu.

– Ona je valjda bila depresivna, ja sam mislila da je ubila sestru pa sebe. Na to sam sumnjala, ali kažu da je u pitanju dvostruko ubistvo – rekla je ona.

J. Đ. je u stanu živela oko 30 godina, dok se sestra uselila kod nje pre pet godina.

 

Informer

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn