POČELA PRIPREMA TERENA ZA IZGRADNJU BUDUĆIH SAOBRAĆAJNICA NA NOVOM BEOGRADU

U toku je uklanjanje starih hala i pogona, pre svega kod auto-servisa „Rade Končar” gde je u planu gradnja buduće veze između Ulice Vladimira Popovića i bulevara Mihajla Pupina i Nikole Tesle.

Dugo planirana izgradnja nove mreže saobraćajnica koje će povezati Ulicu Vladimira Popovića sa jedne strane i bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina sa druge korak je bliža ostvarenju. Na prostoru na kome je planirana gradnja novih kolovoznih traka u toku je rušenje starih objekata, pre svega kod auto-servisa „Rade Končar”. I juče je na ovom prostoru ekipa „Politike” zatekla radnike koji su uklanjali pojedine objekte i tovarili šut. Predstoji još dosta posla u vezi sa uklanjanjem jer pojedine hale se i dalje nalaze na trasi budućih saobraćajnica. Sa nekih je već skinut krov, druge tek čekaju uklanjanje.

Ovo nije prva faza rušenja objekata na trasi budućih saobraćajnica u ovom delu grada. Pojedini objekti uklanjani su i ranije, kao što je bilo u jesen 2021, kada su sklonjeni bifei, frizerske i druge radnje… Kako su tada istakli za naš list u gradu, to su bili pripremni radovi, formiranje parcela za posao koji predstoji, a to je upravo gradnja nove mreže planiranih saobraćajnica.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn