BESPLATNI PROGRAMI OPŠTINE NOVI BEOGRAD ZA SVE NJENE SUGRAĐANE

Gradska opština Novi Beograd, započinje novi ciklus besplatnih edukativnih, sportskih i umetničkih programa za svoje sugrađane. Prijavljivanje počinje 7. februara 2023. godine, a njihova realizacija od 20. februara.

Kao i prethodnih godina, svi programi namenjeni novobeogradskoj deci, odraslima i penzionerima, biće organizovani u Sportsko-rekreativnom centru „11. april“ – na bazenu.

U istim periodu počinje i prijavljivanje za besplatnu pripremnu nastavu učenika osmog razreda koji pohađaju škole čije je sedište na Novom Beogradu. Reč je o pripremnoj nastavi iz srpskog jezika i matematike, za upis u srednje škole. O datumu održavanja nastave, đaci će biti blagovremeno obavešteni.

Novobeograđani zainteresovani za besplatne programe, prijave mogu da podnesu u šalter sali Gradske opštine Novi Beograd, radnim danom od 8 do 18 časova.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 011/785-0-785.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn