ON JE KUPIO GENEKS! Poznati vlasnik elitnih lokala u Beogradu iskeširao je 20 miliona evra, a EVO ŠTA je sve u njegovom vlasništvu

Geneks kula prodata je danas za 2,4 milijarde dinara (oko 20,4 miliona evra), a pobednik licitacije je firma Eureka Bar čiji je jedini vlasnik, prema zvaničnim podacima APR, Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac.

Za kupovinu se nadmetalo sedam kupaca, a firma kupac osnovana je 2011. godine i bavi se uslugama pripremanja i posluživanja pića, a u trci za kupovinu Zapadne kapije Beograda, bili su:

 

NR DEVELOPMENT

Singidunum univerzitet

Zvonko Gobeljić

Tardycon holding limited

Samers

Exeone

Eureka Bar

Ko je Aleksandar Kajmaković?

Aleksandar Kajmaković je poznat po tome što drži brojne eminentne lokale u gradu – vlasnik je restorana Bottega, restorana „Temperament“ koji se nalazi u Beton hali, potom noćnog kluba „La Fayette“ u Karađorđevoj ulici, kluba „Casina“ na Terazijama, ujedno je vlasnik i hotela „Casina“, zatim kluba „Teatro“ u Sarajevskoj, te splava „Port“ kod Ušća, potom „Caffe Theatre“ poznatiji pod nazivom „Kod konja“, potom kafića „Boutique 1, 2 i 3“ i ekskluzivnih apartmana pod istim imenom, a u Skadarliji drži „Tri šešira“, „Dva goluba“ i“Zlatni bokal“.

Kako su ranije preneli mediji Aca Bosanac poseduje i luksuzni vozni park među, a među automobilima koje ima su „mercedes CLK 230“, „maserati“, nekoliko džipova, među kojima je i „hummer“.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn