SPLAVOVI SA ŠETALIŠTA NA NOVOM BEOGRADU UKLANJAJU SE POČETKOM PROLEĆA

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da će splavovi sa Savskog šetališta biti uklonjeni početkom proleća. „Sredićemo sva tri nivoa, dole do Save, srednji, zeleni deo, i gornji gde je biciklistička staza i šetalište, a onda ćemo krenuti sa sređivanjem ostatka beogradskog priobalja”, rekao je Šapić za RTS.

Rekao je i da se već nekoliko meseci vode razgovori sa porodicama koje žive na delu Ade Ciganlije gde treba da bude preseljen Zoološki vrt.

„To su nelegalne ili polunelegalne kuće i sa tim ljudima se razgovara, ne želimo da ih ostavimo na ulici”, kazao je on.

On je dodao da su obavljeni razgovori sa stručnjacima i da je zaključeno da nisu dobri uslovi u kojima životinje trenutno žive, jer nijedna životinja nema dovoljno prostora.

„Nemoguće je to (izmeštanje Zoološkog vrta) izvesti za nekoliko meseci. To mora da se stavi na sto i krene korak po korak. Za dve, tri godine možemo da budemo spremni da selimo životinje”, zaključio je Šapić.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn