Opština Novi Beograd uručila sertifikate „Put do uspešnog preduzetnika“

U prostorijama Gradske opštine Novi Beograd danas su uručeni sertifikati polaznicima obuke „Put do uspešnog preduzetnika“.

Dvodnevno predavanje o najboljem načinu da započnu sopstveni biznis, pohađalo je 26 Novobeograđana sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje.

Reč je o obuci koja nezaposlenima pruža mogućnost da se upoznaju sa pravnom regulativom iz oblasti u kojoj započinju sopstveni biznis, kao i informacijama vezanim za učešće na javnim pozivima za subvencije države prilikom samozapošljavanja.

Obuku „Put do uspešnog preduzetnika“ na Novom Beogradu, prošle godine je pohađalo 1.500 nezaposlenih, a zaključeno je 390 novih ugovora o dodeli sredstava za samozapošljavanje.

Sertifikate polaznicima ovogodišnje obuke dodelili su predsednik Skupštine opštine Novi Beograd Predrag Jušković i zamenik direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje grada Beograda Siniša Knežević.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn