Novi Beograd će biti svetski MMA centar! Najbolji borci stižu u Srbiju!

MMA je najbrže rastući sport u svetu, pa se očekuje i veliki broj turista.

Svetsko amatersko prvenstvo u MMA, na kome će se boriti 550 takmičara iz 62 države sveta, biće otvoreno u subotu, 11. februara u beogradskoj „Štark areni“ u 18 časova. Prve borbe zakazane su od nedelje, 12. februara od 11 časova i tokom sedam dana u Beogradu boriće se i žene i muškarci, u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, saopšteno je iz Vlade Srbije.

U juniorskoj konkurenciji finala su zakazana za četvrtak 16. februar, dok će finala u seniorskoj konkurenciji biti održana 17. februara.

Predsednik MMA saveza Srbije Luka Nikolić poručio je da je prvenstvo istorijski događaj za ovaj sport, imajući u vidu da je Beograd prvi evropski grad domaćin svetskog prvenstva u planetarno najbrže rastućem sportu, s obzirom na to su domaćini prethodnih sedam šampionata bile Sjedinjene Američke Države, Bahrein i Ujedinjeni Arapski Emirati.

– Ovo takmičenje, pre svega predstavlja veliku čast za zemlju koja se u organizacionom delu, pokazala kao odlični domaćini – rekao je Nikolić i dodao da su predstavnici svetske MMA federacije (IMMAF) oduševljeni Beogradom, uslovima u „Štark areni“, interesovanjem publike i činjenicom da ovaj sport prati ovoliki broj naših građana.

– Ne sumnjam da će po završetku prvenstva imati još bolje utiske o Srbiji. U Areni će biti postavljeno pet borilišta, u okviru kojih će se boriti 550 takmičara iz 62 države sveta. Procene su da će gledaoci biti u prilici da dnevno posmatraju i do stotinu borbi. Svi ovi takmičari dolaze u našu zemlju sa svojim timovima, trenerima, fizioterapeutima, neki čak i sa porodicama.

Kako je MMA najbrže rastući sport, mnogo navijača iz svih krajeva sveta posetiće Srbiju naredne nedelje, tako da očekujemo i veliki broj turista koji će pored vrhunskih borbi, imati priliku i da upoznaju našu zemlju- naveo je predsednik MMA saveza Srbije.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn