DERBI KOJI ODLUČUJE O PRVOM MESTU: Novi Beograd gostuje Radničkom u Kragujevcu

U derbiju sezone Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Novog Beograda, večeras od 19.30 časova, u meču koji će umnogome odlučiti o prvom mestu u ligaškom delu.

Kragujevčani su savladali Novi Beograd na startu, na gostujućem bazenu (15:14), pa su zauzeli prvo mesto na tabeli i trenutno imaju poen više od Novobeograđana.

Čak i ako osvoje bod u ovom duelu, sve bi i dalje bilo u njihovim rukama, ali nema sumnje da se neće baviti kalkulacijama i da će pokušati da ostvare trijumf nad velikim rivalom.

Ulaznice su u prodaji, po ceni od 300 dinara, na info pultu zatvorenog bazena SPD „Radnički“.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn