(FOTO, VIDEO) SUDAR TRAMVAJA I AUTOMOBILA NA NOVOM BEOGRADU: Lakše povređena devojka

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas na Novom Beogradu kada su se sudarili automobil i tramvaj. U ulici Jurija Gagarina, na potezu između buvljaka i Belvilla došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali automobil kojim je upravljala devojka i tramvaj.

Do nezgode je došlo tako što je automobil pokušao da skrene i pređe preko šina ali je u tom trenutku naleteo tramvaj koji nije uspeo da se zaustavi i udario direktno u vozačevu stranu. Tom prilikom je, kako nezvanično saznajemo, lakše povređena devojka koja je upravljala automobilom. Tramvajske šine su blokirane u oba pravca pa će saobraćaj na ovoj deonmici biti blokiran i tramvaji neće saobraćati tuda.

 

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn