Novi Vlahović stasava među novobeogradskim „traktoristima“


Fudbaler IMT-a Miloš Luković poslednji je u nizu srpskih napadača koji se pojavio u eri suficita za „orlove“ na toj poziciji.

Lukoviću je samo 17 godina, ali je već uspeo da se nametne kao prvotimac u ekipi „traktorista“ sa Novog Beograda u Prvoj ligi Srbije.

 

Luković je ove sezone na 24 utakmice postigao 11 golova i upisao jednu asistenciju, a od povratka sa zimske pauze ima četiri gola u četiri meča. Mrežu je tresao na gostovanju Slobodi i Inđiji, odnosno beogradskom Radničkom i Metalcu kod kuće.

Trenutno je član reprezentacije Srbije do 19 godina za koju je već skupio dva nastupa protiv Portugala i Francuske.

Sa IMT-om ima ugovor do leta 2025. godine i postavlja se pitanje da li će ostati sa tom ekipom i naredne sezone. To bi možda bio i najbolji potez za njegov dalji razvoj s obzirom na to da je ta ekipa trenutno prvoplasirana u drugom rangu srpskog fudbala, te da bi dogodine mogao da predvodi njihov napad u eliti.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn