Novi Beograd bez barijera: „Gradsko stambeno“ besplatno postavlja rampe za osobe sa invaliditetom na ulazima u zgrade

Akcija je pokrenuta 2015. godine, a rezultat je više od 500 postavljenih rampi širom grada, koje su ugrađene bez ikakve novčane nadoknade od strane stanara.

JP „Gradsko stambeno“ i ove godine nastavlja besplatnu akciju „Beograd bez barijera“ u okviru koje se na ulaze u prestoničke zgrade postavljaju rampe za osobe sa invaliditetom.

Rezultat je više od 500 postavljenih rampi širom grada, koje su ugrađene bez ikakve novčane nadoknade od strane stanara.

– Primljene su odlične povratne reakcije ove posebno ugrožene grupe sugrađana, ali i stanara uopšte, i iste su bile pokazatelj da je preduzeće na dobrom putu. Rampe nisu od koristi samo osobama sa invalidetom, već i majkama sa malom decom, kao i starijim sugrađanima koji se otežano kreću – saopštili su iz „Gradskog stambenog“.

Ističu i da je interesovanje stanara od samog početka akcije ogromno, kao i da se stručne službe trude da u što kraćem roku izađu na teren kako bi ustanovili da li postoji mogućnost postavljanja rampi.

– Važno je da se rampa postavi tako da nikoga ne ugrožava, odnosno da bude bezbedna, a ujedno i u skladu sa svim važećim zakonskim propisima – ističu iz nadležnog preduzeća.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn