Počele pripreme za prolećnu Mini šahovsku olimpijadu na Novom Beogradu

Opštinski Centr za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ i Udruženje penzionera opštine Novi Beograd, potpisali su protokol o saradnji kojim se definiše zajednički rad, a prva zajednička aktivnost biće organizovanje Mini olimpijade u šahu za najstarije sugrađane.

novibeograd.rs

Protokol su u prostorijama Centra, u Narodnih heroja 42, u utorak 14. marta, potpisale predsednica organizacije penzionera Ružica Belanović i direktorka Centra Milka Milovanović Minić.

Milovanović Minić je istakla da je svaki peti stanovnik Srbije stariji od 65 godina, te da opština Novi Beograd kroz različite besplatne sportsko-rekreativne programe, doprinosi kvalitetnijem životu najstarijih. Saradnja sa Udruženjem penzionera, prema njenim rečima, usmerena je na zajedničke programe koji doprinose aktivnom starenju.

Pripreme za organizovanje Mini olimpijade u šahu su već počele, a ovom takmičenju, kako je rečeno prilikom potpisivanja protokola, učestvovaće i mladi sa invaliditetom. Prisustvo mladih sa invaliditetom koji su neretko korisnici PIO Fonda, kako je rekala Ružica Belanović, predsednica Udruženja penzionera Novog Beograda i članica Gradskog Veća Beograda, značajno je i zbog neophodnosti međugeneracijske saradnje i solidarnosti. Vid te saradnje bilo je i prisustvo članova Udruženja penzionera GO Novi Beograd na boćarskoj radionici za osobe sa invaliditetom koji organizuje Opštinski centar.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn