„ČUO SE SNAŽAN PUCANJ, NAŠLI SU GA MRTVOG NA PODU“ Šta se zapravo desilo na Novom Beogradu? Niko ne zna kako je NASTRADAO muškarac

U zgradi u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu jutros se dogodio požar i, kako se sumnja, samoubistvo.

– Čuo se veliki pucanj, tu na trećem spratu. Čoveka su našli mrtvog na podu. Policija nam je rekla da nema ni plinske boce ni pištolja, kako se on ubio i šta se desilo niko ne zna. Požar je brzo lokalizovan, policija je još unutra i nikoga ne puštaju da uđe. Znamo čoveka iz viđenja, ali ništa osim toga – rekao je komšija iz zgrade.

Podsetimo, brzom reakcijom vatrogasnih ekipa požar je ugašen, a policija vrši uviđaj na licu mesta.

– Znam da su ga našli pored kreveta, malo je izgoreo. Znamo i da je bio na lečenju, a svi kažu da ne znaju kako se ubio – rekla nje žena koja je zaposlena u lokalnoj prodavnici.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

 

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

 

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

 

U prilogu su telefoni koje bi trebalo da objavljujemo u prilozima i tekstovima o femicidu i nasilju nad ženama, isto kao što objavljujemo u slučajevima kada izveštavamo o samoubistvima.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn