Neverovatan kolaps u gradu: Sve stoji ka Novom Beogradu i Zemunu, ove ulice su zakrčene

Ovog jutra potrebno je naoružati se strpljenjem.

Početak radne nedelje doneo je kišu i pljuskove, koji će se do kraja dana u nekim delovima Srbije pretvoriti i u sneg, a ovo jutro u Beogradu obeležavaju i velike gužve u saobraćaju.

Kako je za Telegraf.rs rečeno u Pink taksiju, nešto posle 8 časova gužve su bile na nekoliko najprometnijih lokacija u gradu.

– Na Autokomandi je jako velika gužva. Gužva je na svim prilazima Autokomandi. Zatim, gužva je na auto-putu od Lastinih garaža u pravcu ka Novom Beogradu, tu skoro sve stoji, a jako je velika gužva i na Novom mostu koji povezuje Zemun i Borču, i to u pravcu ka Zemunu – kažu za Telegraf.rs u Pink taksiju.

Navode i da je totalni kolaps u Bulevaru despota Stefana, a da je gužva i na Brankovom mostu ali da saobraćajprolazi usporeno.

– Gužva je i u Rakovici, u Ulici patrijarha Pavla,  i na Brankovom mostu ali se prolazi usporeno, dok je u Bulevaru deposta Stefana totalni kolaps zbog radova koji su u toku, u oba pravca cela ulica – kažu u Pink taksiju.

Kiša u prestonici je počela da pada oko 6,30 časova što je dodatno usporilo saobraćaj.  Međutim, u to doba nije bilo gužvo na ovim putnim pravcima.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn