OGLASIO SE MUP! OVO JE OTAC KOJI JE ĆERKICU (8) DRŽAO ZAROBLJENU U STANU NA ZVEZDARI: Ako ga vidite, odmah javite policiji


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

„Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630“, navode iz MUP.

Podsetimo, on se nalazi u bekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i njegovom ćerkicom (8).

Devojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, u poslednji čas je spasena kad su dve policajke krajem prošle nedelje provalile u stan na prvom spratu stambene zgrade u Mirijevu.

One su dete tada u kupatilu zatekle u teškom stanju, kako leži u kadi. Devojčica je bila toliko izgladnela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

Jezivo zlostavljanje otkriveno je 24. marta kada je devojka osumnjičenog (38) oca devojčice prijavila da ju je pretukao, a potom i šokirala policajce kada je ispričala da on drži ćerku kao roba u stanu na Zvezdari.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn