Još jedan mini-odmor, ali i izmenjeno radno vreme: Evo kako će raditi pijace, tržni centri, marketi za Prvi maj

Parkiranje u zoniranim delovima grada biće besplatno u ponedeljak i utorak.

Tokom prvomajskih praznika, 1. i 2. maja, mnogi objekti u Beogradu radiće po izmenjenom radnom vremenu, dok će parking u zoniranim delovima grada biti besplatan.

Radno vreme trgovinskih i ugostiteljskih objekata za vreme praznika biće neznatno izmenjeno, a tržni centri radiće kao i svakog dana.

Pijace

Sve pijace koje posluju u sastavu JKP „Beogradske pijace“ u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja, radiće po uobičajenom radnom vremenu od šest do 19 časova, najavljeno je iz ovog preduzeća.

Pijaca OTC – Novi Beograd u ponedeljak, 1. maja, neće raditi, dok će od 2. maja raditi u skladu sa letnjim režimom rada od osam do 20 časova.

Garaže i parking-prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika radiće po ustaljenom režimu.

Veletržnica Beograd će tokom praznika 1. i 2. maja raditi 24 časa dnevno.

Dežurne apoteke

Dežurne apoteke koje inače rade od 00 do 24 časa, biće otvorene i tokom praznike:

  • Sveti Sava, Nemanjina 2 (6643-170)
  • „Prvi maj“, Kralja Milana 9 (3241-349)
  • „Bogdan Vujošević“, Bulevar maršala Tolbuhina 30 (2601-887)
  • „Zemun“, Glavna 34 (2618-582)
  • „Gornji grad“; Dr Đorđa Kovačevića 27, Lazarevac (8129-611).

Većina privatnih apoteka radiće po redovnom radnom vremenu tokom praznika.

Benzinske pumpe

Benzinske stanice u vreme praznika rade 24 sata na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od šest do 20 časova.

Radno vreme „Parking servisa“

JKP „Parking servis“ obaveštava korisnike svojih usluga da zbog obeležavanja Praznika rada neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja.

U istom periodu, shodno Propisu o radu u dane državnog praznika biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134g.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta tokom predstojećeg praznika biće neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila.

Naplata i kontrola parkiranja počinje posle prvomajskih praznika, od srede, 3. maja, kada sa radom počinju i poslovnice Korisničkog servisa, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn