RADOVI NA NOVOBEOGRADSKOM CENTRU SAVA PRI KRAJU: Evo za kad je planirano otvaranje

Sa oko 100.000 m2 bruto prostora, koncertnom dvoranom i 15 konferencijskih sala, izložbenim i komercijalnim prostorom, Sava centar će nakon rekonstrukcije ponovo biti u stanju da privuče na hiljade turista po događaju.

Ambiciozni planovi da se ostvari pun sinergijski efekat hotelskih i kongresnih kapaciteta krunisan je kupovinom Sava centra.

Tokom rekonstrukcije biće zamenjeni sva oprema i instalacije u objektu, ali i postavljena nova staklena fasada visoke energetske efikasnosti. Centar će dobiti i potpuno novu komunikacionu opremu i multimedijalne sadržaje, moderne i atraktivne prostore za umrežavanje, manje sale za korporativne skupove i paralelne sesije tokom velikih kongresa…

Planirana je biznis zona, kao i šoping-zona sa dodatnim sadržajima, a prema sadašnjim procenama, ceo posao rekonstrukcije će dostići vrednost od najmanje 100 miliona evra.

Takođe, u planu je da Sava centar bude otvoren za posetioce početkom 2024. godine.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn