NA NOVOM BEOGRADU NIČE ZGRADA OD 20.000 KVADRATA

Na površini od skoro 3000 kvadrata formiranoj od dve katastarske parcele u bloku 40 gradiće se poslovna zgrada bruto površine 20.424 m2. .

Idejnim rešenjem predviđeno je da ima tri podzemne garažne etaže, prizemlje, osam nadzemnih etaža i povučen sprat.

Foto: Up/Beoinfo

Urbanističkim projektom ostvareno je ukupno 148 parking mesta.

Objekat će se nalaziti kod železničke stanice Tošin bunar u Ulici Milutina Milankovića.

Za materijalizaciju i završne obrade biće korišćeni visokokvalitetni materijali u skladu sa planiranim sadržajima poslovnog objekta i principima energetske efikasnosti.

Za fasadu objekta koristi se jedinstven sistem zid zavese, rađen po meri od aluminijumskih panela i izolacionog stakla. Fasadna opna na zadnjoj strani i bočnim stranama objekta povezuje parapete otvora visine 1.6m i otvara se na frontalnoj fasadi, navodi se u Urbanističkom projektu.

Foto: Up/Beoinfo

Krov objekta projektovan je kao ravan sa krovnom membranom.

Zgrada će sadržati 19 kancelarija i 20 magacina. Predračunska vrednost radova iznosi 2 milijarde dinara.

Zahtev za potvrđivanje urbanističkog projekta je podnelo preduzeće JUGO BIRO iz Beograda (YUGO BIRO), a u ime investitora Rastka Pleskonjića.

Idejno rešenje objekta uradio je Arhitektonski studio 292, Užice.

Javna prezentacija trajaće od 30. maja do 7. juna 2023. godine.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn