STANODAVAC SPUSTIO KIRIJU NA NOVOM BEOGRADU SA 1.100 NA 600 EVRA: „Nije vam uspeo eksperiment sa Rusima“, jedan korisnik ga urnisao komentarom!

Mnogi stanodavci dolaskom Rusa i Ukrajinaca su uvećali cene mesečnih kirija, ali nekima od njih nije uspelo da po paprenim cenama izdaju svoje nekretnine pa su ostali i bez novca i bez zakupaca!

Neki od njih su umanjili cene, što su korisnici društvenih mreža primetili.

Na društvenim mrežama, u jednoj od grupa za izdavanje stanova, osvanuo je oglas za stan, a jedan korisnik primetio je da je taj stan jeftiniji skoro duplo u odnosu na pre par meseci.

– Dvosoban stan za izdavanje na Novom Beogradu, cena 600 evra, ima 47 kvadrata. Nalazi se na četvrtom spratu. Lift, centralno grejanje, klima, kompletno opremljen – navodi se između ostalog u opisu ovog oglasa.

Usledili su i komentari korisnika društvenih mreža.

– Pre par meseci je bio 1.100 evra, je l to nije uspeo eksperiment sa Rusima – upitao je jedan od korisnika.

 

Kurir.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn