Briljantne odbrane Žoaa Pedra donele Novom Beogradu plasman u polufinale Lige šampiona

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su ekipu Olimpijakosa 13:11 i plasirali se u polufinale završnog turnira Lige šampiona koji se održava na plivalištu „11. april“. Protivnik ekipi Živka Gocića u borbi za finale biće španska Barseloneta.

Drugu godinu zaredom, vaterpolisti Novog Beograda igraće u polufinalu Lige šampiona, pošto su u izuzetnom susretu savladali grčki Olimpijakos 13:11.

Novobeograđani su na sunčanom plivalištu „11. april“ došli do značajne prednosti već u prvoj četvrtini.

Odličan na golu domaće ekipe bio je Žoao Pedro, Vlahopulos je postigao dva pogotka, pa Novi Beograd na prvu pauzu odlazi sa prednošću od 4:2.

U drugoj deonici razigrao se Granados, koji je golovima održavao vođstvo ekipe Živka Gocića

Ipak, preko Filipovića, Vamoša i Furtulisa, gosti iz Pireja na poluvremenu dolaze do izjednačenja – 6:6.

Drašović i Granados ponovo su doneli Novom Beogradu dva gola prednosti, ali je junak bio Žoao Pedro koji je „začarao“ svoju mrežu, sve do pogotka Filipa Filipovića, koji je smanjio na 8:7.

Drašović koristi prednost od igrača više u bazenu i još jednom donosi Novobeograđanima dva gola prednosti pred ulazak u poslednju deonicu – 9:7.

Razmenili su Rašović i Papanastasiju golove na startu poslednjih 8 minuta, a onda je golman gostiju i hrvatski reprezentativac Marko Bijač postigao autogol kakav se retko viđa na vrhunskom nivou.

Potom je Granados bio siguran izvođač peterca i Novi Beograd je na četiri i po minuta pre kraja stekao čak četiri gola prednosti.

Kada se činilo da je meč rezultatski rešen, Filipović i Vamoš postižu dva brza pogotka i smanjuju na 12:10.

U možda i ključnom napadu, Granados postiže svoj peti gol na meču i slavlje na Novom Beogradu moglo je da počne.

Novi Beograd je na kraju trijumfovao 13:11, pa će u polufinalu igrati protiv Barselonete (četvrtak, 17.00), koja je bila bolja od dubrovačkog Juga 11:9.

Granados je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa pet pogodaka, dok su u gostujućem sastavu Filipović i Vamoš postigli po tri.

Golman Novog Beograda Žoao Pedro Fernandeš imao je čak 17 odbrana.

U ostalim četvrtfinalnim mečevima sastaju se Breša – Vuljagmeni i Pro Reko – Ferencvaroš.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn