Veliki uspeh Novog Beograda: Barseloneta je pala, Srbija ima finalistu Lige šampiona!

Veliki uspeh ovog kluba.

Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su u polufinalu pobedili ekipu Barselonete sa 12:10 (1:1, 2:4, 4:1, 1:2 – 2:4) i to nakon boljeg izvođenja peteraca.

Domaći tim je bolje otvorio meč, sa golom Vlahopulosa. Mark Larumbe, Felipe Perone, Alberto Munariz i Dušan Matković pogađali su jedan za drugim sa ekipu iz Španije i tako napravili veliku prednost. Tokom treće deonice domaći tim je zaigrao bolje u napadu, najviše preko Duška Pjetlovića, koji je pri kraju deonice uspeo da donese preokret i prednost svom timu od 7:6.

Alberto Munariz je doneo izjednačenje svom timu,dok je Felipe Perone je pogodio za 8:7. Izjednačenje i peterce je Novom Beogradu doneo Angelos Vlahopulos na tri minuta pre kraja.

Tokom izbođenje peteraca Filipović je „začarao“ gol domaće time i nakon gola Rašovića sigran je bio i Vlahopulos za plasman u finale. Najbolji u srpskom timu bio je Duško Pijetlović sa dva gola, dok su Strahinja Rašović, Alvaro Granados Ortega, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Angelos Vlahopoulos i Dimitris Skoumpakis dodali po jedan pogodak.

U poraženoj ekipi istakao se Alberto Munariz Egana sa tri pogotka.

Novi Beograd u finalu čeka boljeg iz duela Vuljagmeni – Pro Reko.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn