(VIDEO) POGLEDAJTE DRAMATIČAN SNIMAK PLJAČKE NA NOVOM BEOGRADU! Razbojnici upali u tržni centar, odmah krenuli na čuvara!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S. D. (45) i D. Dž. (46) zbog osnova sumnje da su u ponedeljak, 29. maja, opljačkali kineski tržni centar na Novom Beogradu, sa još jednom osobom za kojom policija još uvek traga, a sada se pojavio snimak ove drske pljačke.

Osumnjičeni razbojnici napustili su tržni centar sa ukradenih 23.500 evra i 40.000 dinara.

Dramatičnu pljačku zabeležile su kamere video-nadzora, kojima je objekat osiguran. Na snimku se jasno vidi akcija razbojnika do najstnijih detalja.

Naime, oni su u ponedeljak u 23.40 časova upali u kineski trži centar i napali radnika obezbeđenja, prilikom čega su mu prvo sprejom poprskali oči, a potom mu zadali nekoliko udaraca u glavu i telo. Kada su ga oborili na pod, vezali su mu ruke i noge kanapom i selotejp trakom.

Nakon što su onesposobili obezbeđenje kao prvu pretnju iz lokala su izneli sef sa 23.000 evra i 40.000 dinara.

S.D. i D.Dž. uhvaćeni su sa većim delom ukradenog novca. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na saslušanje. Za trećim saučesnikom se i dalje traga.

Na snimku se vidi akcija razbojnika od trenutka kada upadaju u tržni centar i sa leđa napadaju radnika, dok mu jedan prska sprej u oči, drugi ga hvata oko vrata i prisiljava ga da legne na pod.

Tokom samog napada, pištoljem su pretili radniku ne bi li ga dodatno uplašili.

U toku napada, primećuje se konverzacija sa još jednim počiniocem, kada obojica napadača podižu pogled iza kamera.

 

(Kurir.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn