NOVOBEOGRADSKI osmaci đuskali poslednjeg dana škole, stigle i osude zbog načina proslave: „Tako mali, a slušaju narodnjake“

Mnogi od njih obukli su majice sa natpisima i porukama, kao i sa međusobnim potpisima.

Proslavom male mature i uz trubače ispred svojih škola osmaci su danas završili svoje osnovno obrazovanje.

Ispred mnogih novobeogradskih osnovnih škola danas je veliki broj đaka, koji uz muziku i trubače proslavljaju kraj svog najbezbrižnijeg perioda života. Mnogi od njih obukli su majice sa natpisima i porukama, kao i sa međusobnim potpisima i zagrljeni izlaze iz svojih škola.

Na društevnim mrežama pojavili su se brojni snimci kako okupljeni osmaci u školskim dvorištima igraju i pevaju, a među pojedinim komentarima može se uvideti i negodovanje pojenih korisnika zbog slušanja narodne muzike.

Sve u svemu, osmaci danas zatvaraju jedno poglavlje svog života i vrlo brzo ih čekaju već brojne obaveze oko priprema prijemnih ispita, polaganja i upisa u srednje škole.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn