(VIDEO) POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA NA NOVOM BEOGRADU: Pobacali sve u šaht, policija pozvala vodovod

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci hapšenja dva mladića u novobeogradskom bloku 61.

Na snimku koji je, očigledno nastao sa jedne od terasa zgrade ispred koje se i odvajala ova drama,  vidimo policijsku patrolu koja je okružila auto, na kojem su otvorena vrata pa se pretpostavlja da je došlo do pretresa, i jednog od uhapšenih kako leži na podu sa raširenim rukama i nogama.

Na sledećem snimku se vidi da je u međuvremenu pozvana i dežurna ekipa Beogradskog vodovoda čiji su radnici pomagali policajcima da pretraže šaht koji je na samom parkingu gde se i odvijalo hapšenje, pa pretpostavljamo da su osumnjičeni, videvši patrolu policije kako im prilazi, bacili nešto u taj šaht. U međuvremenu je jedan od uhapšenih odveden kolima policije, a na trećem snimku vidimo da je policija privela i drugog osumnjičenog.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn