Na Novom Beogradu u planu stambeno-poslovni kompleks na 127.000 m2 sa 6 objekata, 1.589 parking mesta, bazenom…

Preduzeće BDS Properties doo iz Beograda namerava da gradi stambeno-poslovni kompleks u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Kako se vidi iz Zahteva za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životne sredine ovog projekta, koji je investitor podneo nadležnom gradskom sekretarijatu, plan je da se kompleks sa 6 objekata izgradi na mestu sadašnjeg tržnog centa Extra, koji je predviđen za rušenje, kao i pripadajući parking sa 507 mesta.

U zahtevu koji je obradila D.A. dizajn.arhitektura doo iz Beograda navodi se da se parcela površine 39.392 m2 nalazi između ulica Omladinskih Brigada, Nova 7 i Nova 4.

Tu će se, na ukupno 127.071,12 m2 graditi kompleks sa 17 lamela, lokalima od kojih će jedan imati i bazen, depandansom predškolske ustanove, poslovnim apartmanima i stambenim jedinicama, od jednosobnih do petosobnih.

Ispod celog kompleksa predviđena je jedinstvena podzemna garaža na 2 nivoa, sa ukupno 1589 parking mesta.

Predviđeno je da se izvođenje stambeno-poslovnog kompleksa realizuje u 4 faze.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn